ZwangerschapsYoga

cursus voor zwangeren

Yoga voor Zwangerencursus voor zwangeren

VERVROEGDE ZOMERSTOP

ZwangerschapsYoga wordt gegeven op woensdag- en donderdagavond van 20.00-21.00 uur Perenstraat 243, Den Haag. Meedoen kan gelijk (vanaf 16 weken zwangerschap) en is zowel voor ervaren yogi’s als voor degene die nog nooit yoga hebben gedaan.

Stuur een mailtje dan ontvang je het inschrijfformulier en verdere info.

Alweer bijna 10 jaar biedt YogaYama zwangerschapsyoga aan en worden de lessen aanbevolen door Verloskundigen uit Den Haag.

Iedere maand start er een cursus. Je kan zelf je startdatum kiezen, je hoeft niet te wachten totdat een cursus start, de partners komen niet (meer) mee, je kan meedoen totdat je bevalt. In de cursus oefenen we ook technieken voor de bevalling en krijg je uitleg over de bevalling.

Omdat de partners niet meekomen, wordt er een aparte workshop voor jou & je partner aangeboden. Zo krijgt hij een beeld van de bevalling, weet hij ook waar hij op kan letten en hoe hij kan helpen (als je het zelf tijdens de bevalling even niet meer weet). Jullie kiezen zelf uit de beschikbare data welke jullie uitkomt. En als je lessen bij YogaYama volgt, ontvang je een flinke korting op de workshop.

In het kort:
zwangerschapsyoga vanaf 16 weken
woensdag of donderdag 20.00-21.00 uur
Perenstraat 243, Den Haag

VANAF MEI 2018 GAAT DE ZOMERSTOP IN
INTERESSE OM IN SEPTEMBER TE STARTEN? STUUR ALVAST EEN BERICHTJE

Doe makkelijk zittende kleding aan; eet voor de les niet veel; neem een (hand)doek mee.

Kom & ervaar wat yoga voor je doet!